Aleyna'nın Los Angeles pozları olay oldu!

Albüm çalışmaları için Los Angeles'a giden Aleyna Tilki'nin 'Los Angeles pozları' sosyal medyayı salladı.

Yaşam Yayın: 21 Mayıs 2019 - Salı - Güncelleme: 21.05.2019 13:51:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3511 okunma
Google News

Her hareketi olay olan Aleyna Tilki, yeni albümünün çalışmaları için Amerika'ya gitti. Genç şarkıcının Los Angeles'ta çekindiği fotoğrafları sosyal medyada paylaşması ise olay oldu. Tilki'nin 'Los Angeles pozları' binlerce takipçisi tarafından kısa sürede beğenildi ve güzel şarkıcıya yorum yağdı.

 

Mini şortuyla bir trafik levhasına yaslanan Tilki, takipçilerini mest etti. Instagram'da 2,2 milyon takipçisi olan Aleyna Tilki, sosyal medya paylaşımlarına Los Angeles sokaklarından devam ediyor.

 

Aleyna Tilki'nin eşofmanlı 'Los Angeles pozu' ise çok konuşulacak gibi duruyor. Tilki, paylaştığı bu fotoğrafın altına ise ''Eğer fotoğrafı kaydırırsanız, Pablo Picasso ile Bridgitte Bardot'ı göreceksiniz'' diyerek not düştü.

 

Tilki'nin ''Pablo Picasso ile Bridgitte Bardot'ı göreceksiniz'' dediği fotoğrafı ise bu şekildeydi.

 

Güzel şarkıcı Aleyna Tilki'nin paylaşımına takipçileri de sessiz kalmadı. Aleyna Tilki'nin bir takipçisi fotoğrafa, "Dünya starı Amerika'da" yorumunu yaptı. 

 

Başka bir takipçisi ise, "Bu kadar mükemmel olmak zorunda mısın?" yorumunu yaptı.

 

Geçtiğimiz günlerde ise Aleyna Tilki'den şaşırtıcı bir hamle geldi. 

 

Genç popçu, Twitter hesabını kapattı. Tilki'nin neden Twitter hesabını kapattığı ise bir merak konusu oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.