Alex Morgan'dan çok konuşulacak sözler

ABD Kadın futbol takımının yıldız isimlerinden Alex Morgan, cinsel taciz suçundan aklanan Cristiano Ronaldo hakkında çok konuşulacak sözler sarf etti.

Yaşam Yayın: 12 Eylül 2019 - Perşembe - Güncelleme: 12.09.2019 10:32:51
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
1781 okunma
Google News

ABD Kadın futbol takımının ünlü yıldızı Alex Morgan, cinsel taciz davası hala süren Cristiano Ronaldo hakkında açıklamalarda bulundu. Sports Illustrated dergisine röportaj veren Morgan, Ronaldo’nun davada bir şeyler saklamış olabileceğini belirtti.

 

''Sonuçta para, bazı şeyleri saklayabiliyor'': Alex Morgan, Portekizli futbolcunun davası hakkında şöyle konuştu: ”Günümüzde kadınların konuşmalarını dinlemek önemli. Herkes, bu olayda kimin haklı olduğunu merak ediyor. Ama Ronaldo’nun hikayesine baktığımızda bence gizlenmiş çok kanıt var. Sonuçta para, bazı şeyleri saklayabiliyor.”
 

 

ABD ile Kadınlar Dünya Kupası sevinci yaşayan Morgan, şu ifadeleri kullandı; ”Kadınları kolayca yaralanabileceği pozisyonlarda korumak çok önemlidir. 

 

Ronaldo, dünyanın en iyi futbolcusu değildir demiyorum. Bunun futboluyla bir ilgisi yok. Spor için yaptıkları farklı, kişiliği ile yaptıkları farklıdır” 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.