Aktaş’ın vefa yemeği yerini buldu!..

Malum, 16 Nisan referandumu sonrası Türkiye her alanda bir değişim ve yenilenme içine girdi. Bu süreçte Cumhurbaşkanı Erdoğan metal yorgunluğu ve iktidar sarhoşluğu içinde bulunduğu gerekçesiyle AK Parti teşkilatlarında da yeniden yapılanma sürecini başlattı...

Yayın: 21 Şubat 2019 - Perşembe - Güncelleme: 21.02.2019 15:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2154 okunma
Google News

Malum, 16 Nisan referandumu sonrası Türkiye her alanda bir değişim ve yenilenme içine girdi. Bu süreçte Cumhurbaşkanı Erdoğan metal yorgunluğu ve iktidar sarhoşluğu içinde bulunduğu gerekçesiyle AK Parti teşkilatlarında da yeniden yapılanma sürecini başlattı.

Bursa’da  da değişim  20 ay önce Ayhan salman’ın göreve getirilmesiyle başladı. Bursa AK Parti teşkilatlarında delegelerden tutun da mahalle başkanlarına, ilçe başkanlarından tutun da milletvekillerine ve son olarak da belediye başkan adaylarına kadar çok ciddi yeniden yapılanma ya gidildi. Süreçte eski isimler gitti yerlerine yeni, yepyeni isimler geldi.

İşte Bursa teşkilatlarında özellikle  kuruluşundan bu yana yönetim kademelerinde görev almış hatırlı, hatırsız pek çok emeği geçen eski partililer noktasında  kamuoyuna da yansıyan “mesafeli duruş” söz konusu  olduğu yönünde bir takım  yakınmalar ve iddialar ortaya atıldı.

Kendini dışlanmış hisseden, unutulmaktan yakınan partililerin  gönlünü alma ve hatırlama görevi ise Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a kaldı. Partinin  kurucularından olduğu için kurumsal hafızasına sahip ve teşkilatların içinedn gelen Aktaş, bir süredir emeği geçen eski tanıdıklarını, dostlarını ya ziyaret ediyor, ya da onlarla toplu ve ya lokal bazda  toplantılarda bir araya geliyor.

Geçtiğimiz hafta içinde önce eski milletvekilleri ve ardından da  belediye başkanlarına yemek vererek projelerini anlatmış ve birlikte çalışacaklarını söylemişti.  Önceki gece de...

►Cankılıç'ın köşesinin tamamı için tıklayın...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.