AK Parti'nin kalesinde İmamoğlu'ndan bir garip 'muz' çıkışı!

Sultanbeyli'de semt pazarını ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, meyve almak için gittiği pazar tezgahında "Muzu alıp basın mensuplarına başka bir şekilde dağıtabiliriz" ifadelerini kullandı.

Yayın: 14 Ocak 2020 - Salı - Güncelleme: 14.01.2020 15:38:40
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
958 okunma
Google News

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugünkü programı kapsamında AK Parti'nin İstanbul'daki kalelerinden Sultanbeyli'yi ziyaret etti. Burada Belediye Başkanı Hüseyin Keskin'le ilçenin sorunları üzerine bir görüşme gerçekleştiren İmamoğlu, belediye binasından çıktıktan sonra semt pazarını ziyaret etti.

 

"MUZU ALIP BAŞKA TÜRLÜ DAĞITABİLİRİZ"

 

Ziyareti kapsamında vatandaşlarla sohbet eden İmamoğlu, pazar tezgahlarından birinin başında durarak meyve aldı. Bu esnada kalabalık içerisinden bir kişi "Ayva alayım, muz alayım" şeklinde bir ifade kullandı. Bu sözler üzerine devreye giren İmamoğlu, "Muzu alıp basına dağıtalım. Basının başka bir anısı var burada onu halledeceğiz. Muzu alıp başka türlü dağıtabiliriz" ifadelerini kullandı.

 

İmamoğlu'nun bu sözleriyle neyi kastettiği anlaşılmadı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.