AK Parti heyeti , Başkan Aydın'ı ziyaret etti...

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ederken dünde AK Parti Bursa İl Başkanı ve Milletvekilleri ziyarette bulundu.

Yayın: 09 Nisan 2019 - Salı - Güncelleme: 09.04.2019 17:15:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1358 okunma
Google News

 

Eski İçişleri Bakanı, Bursa Milletvekili Efkan Ala, Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, AK Parti Bursa Milletvekilleri Zafer Işık, Mustafa Esgin, Atilla Ödünç, Vildan Yılmaz Gürel  ve İl Yönetcileri Belediye Başkanı Bekir Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Önemli bir farkla seçimi kazanan ve geçtiğimiz Perşembe günü mazbatasını alarak göreve başlayan Belediye Başkanı Bekir Aydın’a hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Orhangazi’nin  Bursa’nın en önemli ilçelerinden biri olduğunun altını çizen AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ilçede turizmin gelişmesi için ortak bir paydada buluşacaklarını söyledi. Önceki dönem İçişleri Bakanı Efkan Ala Orhangazi’deki seçim sonuçlarından memnun olduklarını belirtirken yeni seçilen Aydın’a ve seçilen meclis üyelerine başarı dileklerinde bulundu.

Belediye Başkanı Bekir Aydın Orhangazi'nin kalkınması için meclis üyelerimiz ve ekip arkadaşlarımızla tüm gayreti sarf edeceğiz.  İl Başkanlığımızın, Önceki dönem İçişleri Bakanımızın ve Milletvekillerimizin bu ziyareti bizleri hayli memnun etmiştir. Sizlerin de desteği ile Orhangazi'yi daha iyi yerlere getirmek için çabalayacağız. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum dedi. Belediye Başkanı Bekir Aydın misafirlerle Belediyenin önünde hatıra fotoğrafı çektirip teşekkürlerini sundu.                                        

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.