AK Parti'den CHP'li belediyelerin icraatlarını böyle tiye alan 1 Nisan videosu

AK Parti'nin resmi sosyal medya hesabından "Gerçekleştirdiğimiz bazı icraatlar" notuyla paylaşılan 1 Nisan videosunda CHP'li belediye başkanlarının heykel açılışları ve CHP liderinin çeşme açılışı tiye alındı.

Gündem Yayın: 01 Nisan 2021 - Perşembe - Güncelleme: 01.04.2021 14:50:35
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
1230 okunma
Google News
AK Parti'nin resmi Twitter hesabından "1 Nisan" videosu paylaşıldı. "Gerçekleştirdiğimiz bazı icraatlar" yazısıyla başlayan video CHP'li belediye başkanlarının heykel açılışları, "Heykel tek bildikleri bu" yazısı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çeşme açılışına ilişkin görüntülerle devam ediyor.

 

"BU BİR ŞAKAYDI, İŞTE ŞİMDİ GERÇEKLER"

 

AK Parti'nin 1 Nisan şaka videosunda "Tabii ki bu bir şakaydı, işte şimdi gerçekler" yazısından sonra ABD'li rock grubu Jefferson Airplane'in söylediği 'Somebody To Love' şarkısı eşliğinde İstanbul Havalimanı, şehir hastaneleri, yerli üretim askeri araçlar, Marmaray, barajlar gibi görüntüler yer alıyor. Video ibadete açılan Ayasofya fotoğrafı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gülüşüyle sona eriyor.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.