Ahmet Davutoğlu'ndan, TikTok'ta yeni video!

AK Parti'den istifa ederek Gelecek Partisi'ni kuran Ahmet Davutoğlu, "Gençlik nerede, biz oradayız" diyerek 15 saniyelik videoların yüklendiği TikTok'a üye olmuştu. Yeni bir paylaşım yapan Davutoğlu, karşısındaki çocukla mühendislik hakkında sohbet etti.

Siyaset Yayın: 10 Ocak 2020 - Cuma - Güncelleme: 10.01.2020 13:53:18
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
1277 okunma
Google News

AK Parti'den istifa ettikten sonra Gelecek Partisi'ni kuran eski başbakan Ahmet Davutoğlu gençlik açılımı yaptı. Çin merkezli olan video paylaşım platformu TikTok'ta hesap açan Ahmet Davutoğlu ilk mesajında "Gençlik nerede' dedim, 'TikTok'ta dediler.' Biz de geldik, Gençlik nerede biz oradayız" demişti.

 

Platformda yeni bir video paylaşan Davutoğlu, "Ne olacak bu mühendislerin hali?" isimli videoda çocukla mühendislik hakkında sohbet etti.

 

MÜHENDİSLİĞİ KONUŞTU

 

Davutoğlu sohbette "Mühendislik cazibesini kaybediyor" derken çocuk da "Bir mühendis olmak istiyorsan üniversite sınavında büyük bir başarı elde etmek zorundasın. Onun üzerine master yapıp sonrasında mühendis olabilirsin" yanıtını verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.