Ahmet Davutoğlu'na zor soru! AK Parti döneminde...

Gençlerden gelen soruları yanıtlayan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu "AK Parti döneminde sessiz kaldığınız anlardan pişman mısınız?" sorusuna "Geçmişte sessiz kaldığım anlarda dahi sadece ülkemin geleceğini düşünerek sessiz kaldım" cevabını verdi.

Siyaset Yayın: 27 Haziran 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 27.06.2020 16:11:31
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
1365 okunma
Google News

Gelecek Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Youtube kanalında gençlerden gelen soruları yanıtladı.

 

Davutoğlu, " AK Parti'nin ilk dönemlerindeki liberal, özgürlükçü ve demokratik söylemler bu kadar hızlı değişirken neden karşı koymadınız?" sorusuna, "Aslında karşı koydum ama size pek göstermediler" şeklinde yanıt verdi.

 

"SESSİZ KALDIĞINIZ ANLARDAN PİŞMAN MISINIZ?"

 

Bu cevabın devamında yöneltilen "Sessiz kaldığınız anlardan pişman mısınız?" şeklindeki soruyu da yanıtlayan Davutoğlu, "Geçmişte sessiz kaldığım anlarda dahi sadece ülkemin geleceğini düşünerek sessiz kaldım" ifadelerini kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.