Adriana Lima'nın çıplak pozu olay!

Yazar Metin Hara ile ayrılığının ardından Türk iş insanı Emir Uyar ile yeni bir aşka yelken açan dünyaca ünlü model Adriana Lima, çırılçıplak pozunu sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaştı.

Yaşam Yayın: 26 Ağustos 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 26.08.2019 17:55:07
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3343 okunma
Google News

Dünyaca ünlü model Adriana Lima, yazar Metin Hara ile ayrılığının ardından yeni sevgilisini de Türk seçmiş ve iş insanı Emir Uyar ile aşk yaşamaya başlayarak yeniden magazin gündeminin konuşulan ünlü ismi olmuştu ki Lima, bu sefer cesur pozu ile konuşulacak gibi duruyor. 

 

Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından sevgilisi Emir Uyar'ın romantik jestini paylaşan Adriana Lima, kucağında 225 gülle fotoğrafının altına "225 beni özel hissettiriyor" notunu düşmüştü. Ünlü model, bu fotoğrafı ile magazin gündeminde ses getirirken paylaştığı çırılçıplak fotoğrafı ile büyük yankı uyandıracak gibi duruyor. Adriana Lima, kendisinin de bağış yapacağı bir proje için kamera karşısına geçti ve siyah beyaz konseptli çekimde çırılçıplak poz verdi. Cesur model, gönderisinin altına "Paylaşmakta özgür ol" notunu yazdı.

 

 

Bu yıl Victoria Secret'tan emekli olan Adriana Lima, geçtiğimiz günlerde de ABD vatandaşlığına hak kazanmış ve avukatıyla çekilen bir pozunu Instagram sayfasında "Bugün önemli bir gün. ABD vatandaşı oldum" mesajıyla duyurmuştu. Güzel model bir başka postunda da sevgilisi Emir Uyar'a mesaj göndererek Bahia Lounge'un bir parçasını içeren sözler önünde çektiği fotoğrafını sevgilisini de etiketleyerek paylaşmıştı. Öte yandan, Adriana Lima'nın yeni sevgilisi Emir Uyar da çok konuşulmuştu, peki bu olay aşk nasıl ortaya çıkmıştı? Ünlü model Adriana Lima, yazar Metin Hara ile çok konuşulan bir aşk yaşamış ve bu ayrılığın ardından da yeni sevgilisi olarak bir Türk'ü seçmişti. 

 

 

Adriana Lima, Türk iş adamı Emir Uyar ile Mikonos adasında el ele görüntülendi. İkili yata binerken objektiflere yakalanmıştı. Adriana Lima ve Emir Uyar daha önce Venedik'te bir yat gezisinde görüntülendi. Ardından da birlikte çıktıkları akşam yemeğinde yine samimi şekilde fotoğrafları çekildi. Lima ve Uyar son olarak Mikonos'ta el ele ortaya çıktı. Emir Uyar ve Adirna Lima, katıldıkları bir partide ise dans ederken böyle görüntülendi. İkili daha sonra da Mikonos sokaklarında paparazzilere yakalandı. Çift, bir mekandan çıkarken görüntülendi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.