Acun Ilıcalı'nın eski eşinden Şeyma Subaşı'na olay gönderme

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz'ın paylaştığı çökmüş tuğla görselinin üzerinde yazılı olan "Yerimi doldurmaya çalışmışsın" paylaşımı Şeyma Subaşı'na gönderme olarak yorumlandı.

Yaşam Yayın: 12 Aralık 2019 - Perşembe - Güncelleme: 12.12.2019 08:44:25
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
2357 okunma
Google News

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, 2003 yılında Zeynep Yılmaz ile evlenmiş, 2016 yılında da boşanmıştı. Boşanma nedeni ise Şeyma Subaşı ile birlikte olmasıydı.

 

"BÜYÜK PİŞMANLIK"

 

Şeyma Subaşı'nın kendi youtube kanalında yaptığı açıklamalar twitter da trend topic oldu. Sosyal medyada bir çok kullanıcı "Acun Ilıcalı böyle olacağını bilse Şeyma Subaşı evlenmezdi. Büyük pişmanlık" şeklinde yorumlarda bulundu.

 

 

"YERİMİ DOLDURMAYA ÇALIŞMIŞSIN"

 

18 yaşından 28 yaşına kadar hayatının en muhteşem yaşlarını Acun Ilıcalı'ya adadığını söyleyen Şeyma'nın videoları sosyal medyada konuşulurken Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz'ın instagram hikayesinde paylaştığı çökmüş tuğla görselinin üzerinde yazılı olan "Yerimi Doldurmaya Çalışmışsın"paylaşımı Şeyma Subaşı'na gönderme olarak yorumlandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.