ABD'deki protestolara katılan ünlü şarkıcı, mermiyle vuruldu

George Floyd isimli Afro- Amerikalı'nın polis tarafından öldürülmesinin ardından yapılan protestolara katılan dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, polis tarafından plastik mermi ile vuruldu.

Dünya Yayın: 01 Haziran 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 01.06.2020 15:03:18
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
1287 okunma
Google News

ABD'de siyahi George Floyd'un öldürülmesiyle başlayan protestolara Los Angeles'ta katılan genç şarkıcı Halsey de polis şiddetinden nasibini aldı.
 

Gösterilere katılarak polislerin tutumunu ve izlenimlerini sosyal medyadan canlı olarak yayınlayan Halsey, dün sosyal medyadan yaptığı açıklamayla plastik mermiyle vurulduğunu söyledi.

 

Halsey "üstümüze plastik mermiler ateş açtılar. bariyerleri geçmedik. ellerimizi kaldırmıştık. hareket etmiyorduk ve gas atıp ateş açtılar" dedi.
 

Tutuklanmadığını ve iyi olduğunu belirten Halsey, polislerin yakın mesafeden insanların yüzlerini hedef alarak ateş açtığını ve birçok insanın da yaralandığını ve tutuklandığını dile getirdi.


Halsey takipçilerinden protestolara destek olmasını isterken aynı zamanda protestolarda tutuklananlara yardım eden bir kuruluşa da para bağışı yapılmasını istedi.

 

Halsey, geçen günlerde protestoları destekleyerek yardımcı olan kuruluşlara 100.000 dolar bağışladığını açıklamıştı
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.