Ivana Sert'ten bomba itiraf! Şampuanıma asit koydular

Eski model Ivana Sert kariyerinin ilk yıllarında başına gelenleri anlatırken şaşırtıcı itiraflarda bulundu. Sert, Türkiye'ye geldiği ilk günlerde aynı evde kaldığı model kızların şampuanına asit koyduğunu açıkladı.

Yaşam Yayın: 30 Kasım 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 30.11.2020 13:58:09
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
839 okunma
Google News

Ivana Sert'i Türkiye'de herkes stil programında jüri olarak tanıdı. Eski model Ivana Sert kariyerinin ilk yıllarında başına gelenleri anlatırken şaşırtıcı itiraflarda bulundu.

 

Ivana Sert, bir moda okulunda başladığı öğretmenliğinde öğrencilere Türkiye'ye ilk geldiği günlerden bahsederken, beraber aynı evde kaldığı model kızların kendisini çok kıskandığını söyledi

 

Ivana Sert, Türkiye'ye ilk geldiği hafta kıyafetsiz kaldığını belirtti.

 

2000'li yılların aranılan modeli olan Sert, o günlerde beraber aynı evde kaldığı model kızların kendisini çok kıskandığını söyledi ve şampuanına asit bile koyduklarını anlattı.

 

Ünlü tasarımcı kendisinin ise bu tarz kıskançları olmayan bir kadın olmadığını ifade etti. Ivana Sert, pandemi döneminde çalışmayı düşünmediğini vurguladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.