Itır Esen, derin göğüs dekoltesiyle nefes kesti

Şeyma Subaşı ile boşandıktan sonra Acun Ilıcalı'nın aşk yaşadığı iddia edilen haberleriyle gündeme gelen model Itır Esen paylaştığı cesur fotoğraflarla sosyal medyayı salladı. Esen'in ceketin altına iç çamaşırı giymemesi dikkat çekti.

Yaşam Yayın: 07 Aralık 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 07.12.2019 09:50:32
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
1559 okunma
Google News

Itır Esen, moda, müzik, kültür-sanat sahnesi ve popüler hayatın stiliyle fark yaratan isimlerini ödüllendiren ELLE Style Awards ödül törenine beyazlar içinde geldi.

 

 

Ünlü isimlerin şıklık yarışına girdiği gecede model Itır Esen modern dekolteli kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekti. 

 

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile adı uzun süredir aşk dedikodularına karışan ünlü model Itır Esen davette en dikkat çeken isimdi. Esen, mini etek-ceket takımı ile yürekleri hoplattı.

 

 

Kıyafet olarak Göğüs dekolteli ceket ve mini etek tercihini yapan Esen'in ceketinin altına iç çamaşırı giymemesi ise çok konuşuldu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.