9 yaşında sanılan kız ailesini öldürmeye çalıştı

9 yaşında sanılıp evlatlık edinilen Natalia ismindeki minik kızın 22 yaşındaki bir sosyopat olduğu ortaya çıktı

Dünya Yayın: 26 Eylül 2019 - Perşembe - Güncelleme: 26.09.2019 14:50:49
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
5194 okunma
Google News

Şu anda tüm dünyanın konuştuğu olay, duyanların ağzını açık bırakacak cinsten. ABD'li bir çiftin 9 yaşında sevimli bir kız çocuğunu evlat edinmesi, hiç tahmin edilemeyecek bir gerçeğin açığa çıkmasına sebep oldu. Evlat edinilen minik kızın aslında 22 yaşında sosyopat bir cüce olduğu ortaya çıktı.

 

45 yaşındaki Kristine Barnett ve eski eşi 43 yaşındaki Michael Barnett 2010 yılında Ukrayna doğumlu Natalia isimli bir kız çocuğunu evlat edindiler. Skandaldan bihaber olan çift, doktordan da  kızın 9 yaşında olduğu teyidini aldı. Ancak kızın gerçek yaşı 22'ydi ve cücelik sendromu vardı.

 

Gariplik olduğunu fark ettiler: Çift, en başlarda bir sorun olmamasına karşın geçen zaman içinde küçük kızda bir gariplik olduğunu fark ettiler. Zira kızın korku filmlerine olan düşkünlüğü ve tedirgin edici hal ve tavırları çifti germeye başladı.

 

Kahvesine çamaşır suyu dökmüş: Kendini çocuk gibi gösteren sosyopat ise planını işlemeye başladı. Kız, önce çifti uykularında bıçaklamakla tehdit etti daha sonra üvey annesini elektrikli dikenli tellerin üzerine iterek elektrik çarptırmaya çalıştı ve kadının kahvesine çamaşır suyu koydu.

 

Planlarını çiziyormuş: Daha sonra olayın can alıcı ayrıntılarını paylaşan üvey anne Kristine, Natalia'nın aile üyelerine öldürmeye ilişkin planlarını resimlerle çizdiğini aktardı. Duruma daha fazla dayanamayan çift kızı psikoloğa götürdü. Psikolog kızdaki ruh hastalıklarının yetişkinlere özel olduğunu ve kızın aslında küçük bir kız değil yetişkin olduğunu söyledi.

 

Yaşı 22 olarak değiştirildi: Gerçeklerin ortaya çıkmasının ardından psikoloğun raporunu mahkemeye sunan çift kızın yaşını 22 olarak değiştirilmesini talep etti. 2012 yılında Indianapolis'teki mahkeme kızın 1989 doğumlu olduğuna karar verdi ve yaşını 22 olarak değiştirdi.

 

22 yaşındaki kız, çifte dava açtı: Kıza Indianapolis'in Lafayette bölgesinde bir daire kiralayıp orada bıraktılar. Çift, daha sonra iki oğullarının eğitimi için Kanada'ya taşındı. Ancak Natalia işin peşini bırakacak gibi değildi. Çifte onu küçük yaşta terk ettileri için dava açtı.

 

Kızın nerede yaşadığı bilinmiyor: Kristine, evlat edindiği yıl doktorun kızın yaşına ilişkin yanlış teşhis koyduğunu, kızın hastalığı nedeniyle yaşının saptanmasının zor olduğunu iddia ediyor. Öte yandan mahkeme kayıtlarına göre 2014 yılında Natalia, yerleştirildiği evden de atıldı. Şu sıralar dava süreci devam etmesine rağmen kızın nerede yaşadığı bilinmiyor.

 

Tek başına yaşadığı sırada Natalia'nın arkadaşlarına ulaşmayı başaran basın, kızın yetişkin lisesine gittiğini ve yetişkinlerin iştirak ettiği bazı kurslara katıldığını yazdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.