80'lik Amerikalı kocasından kaçan Meltem'den kafa karıştıran paylaşım

80 yaşındaki Amerikalı Patrick ile evlenen Meltem Miraloğlu'nun, bir süre önce evden kaçtığı öne sürülmüştü. İzini kaybettiren Miraloğlu son paylaşımıyla yine kafaları karıştırdı. Oyuncu, paylaşımında "Cehenneme düştük" notuyla dikkat çekti.

Yaşam Yayın: 31 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 31.12.2019 10:26:49
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
2237 okunma
Google News

Kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı ile evlenerek gündeme bomba gibi düşen Meltem Miraloğlu, uzun süre en çok konuşulan isimlerden olmuştu. Özel hayatıyla ilgili herkesin adım adım takip ettiği Miraloğlu, geçen hafta eşine "Chicago'daki teyzeme gideceğim" diyerek evden kaçmıştı.

 

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

 

"Evden kaçtı" haberlerinden sonra izini kaybettiren Miraloğlu son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyal medyada uzun bir süredir paylaşım yapmayan oyuncu, Instagram'ının hikaye kısmında ilginç bir karikatür paylaştı.

 

 

"AMERİKA'DA CEHENNEM HAYATI YAŞIYOR"

 

Cehenneme düşmüş iki kişinin resmedildiği karikatürü paylaşan 32 yaşındaki oyuncu için "Amerika'da cehennem hayatı yaşıyor" yorumları yapıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.