5 yıl sonra bir ilk! Akşener ve Bahçeli yüz yüze geldi

Eski MHP Osmaniye Milletvekili ve İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Türkoğlu için düzenlenen cenaze töreninde bir araya gelen Meral Akşener ve Dehlet Bahçeli, 5 yıl sonra bir ilki gerçekleştirdi.

Siyaset Yayın: 14 Şubat 2020 - Cuma - Güncelleme: 14.02.2020 08:47:36
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
1110 okunma
Google News

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Türkoğlu için TBMM'deki cenaze törene MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in tokalaşması damga vurdu.

 

Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski MHP Osmaniye Milletvekili ve İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Türkoğlu (52) için dün TBMM'de cenaze töreni düzenlendi. Törene, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de katıldı.

 

GERGİN HALLERİ DİKKATLERDEN KAÇMADI

 

Cenaze töreninde Bahçeli ve Akşener'in 5 yıl aradan sonra tokalaşması ise dikkatlerden kaçmadı. Ancak iki liderin de tokalaşırken bir hayli gergin olduğu gözlendi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.