5 aylık hamile Meryem Uzerli, belirginleşen karnının görüntüsünü paylaştı

Geçtiğimiz hafta ikinci bebeğine hamile olduğu ortaya çıkan Meryem Uzerli, Berlin'de ikinci kafesini açtı. 5 aylık hamile olan ve kız bebek bekleyen Uzerli, yeni mekanında belirginleşen karnıyla poz verdi.

Yaşam Yayın: 08 Eylül 2020 - Salı - Güncelleme: 08.09.2020 10:21:42
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
971 okunma
Google News

Yıllar önce yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisiyle gen iş hayran kitlelerine ulaşan Meryem Uzerli, bir süredir hayatını Berlin'de sürdürüyor. Ekranlardan uzak kalan oyuncu, işlerini iyice ilerleterek ikinci kafesini açtı.

 

 

BELİRGİNLEŞEN KARNI DİKKAT ÇEKTİ

 

Geçtiğimzi hafta ikinci kez hamile kaldığını açıklayan Uzerli, kız bebek bekliyor. Yeni kafesinin açılışından görüntüleri Instagram hesabından paylaşan Uzerli'nin belirginleşen karnı dikkat çekti. Ortağı Giovanni ile yeni şubelerinin açılışı konusunda çok heyecanlı olduğunu da dile getirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.