4 yaşındaki çocuk seyir halindeki aracın bagajından düştü

Çin'de seyir halindeki aracın bagaj kapağının açılmasıyla bir çocuk yola düştü. Araçtakiler durumu fark etmezken, 4 yaşındaki çocuk trafiğin orta yerinde otomobilin arkasından koşmaya başladı. Çocuğu tutan bir motosikletli sayesinde facianın eşiğinden dönüldü.

Dünya Yayın: 23 Şubat 2021 - Salı - Güncelleme: 23.02.2021 15:01:18
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
1582 okunma
Google News

Anhui eyaletine bağlı Fuyang kentinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, seyir halindeki beyaz renkteki aracın bagaj kapağının aniden açıldığı ve bir çocuğun yola düştüğü görüldü.

 

YAKINLARI SANİYELER SONRA OLAYI FARK ETTİ

 

Araçtakiler çocuğun düştüğünü fark etmezken, 4 yaşındaki çocuk yoğun trafiğin ortasında aracın arkasından koşmaya başladı. Çocuğun yakınları ise saniyeler sonra olayı fark etti. Aracından inen kadın çocuğa doğru koşarken, o anda yoldaki bir motosikletli çocuğu tutmayı başardı ve olası bir facianın eşiğinden dönüldü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.