350 bin lirasının peşine düşen kuyumcu, kamera kayıtlarını izleyince şoke oldu

Adıyaman'da kuyumcuya dolar alma bahanesiyle gelen kişi, para sayma makinesinin yanında bulunan 50 bin doları (Yaklaşık 350 bin TL) alarak t-şortunun altından kemerine sıkıştırdı. O anlar kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Asayiş Yayın: 25 Temmuz 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 25.07.2020 14:58:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1198 okunma
Google News

Adıyaman'da kuyumcuya giren bir kişi parasıyla 360 dolar aldıktan sonra, tezgahın üzerindeki 50 bin doları çaldı. Saniyeler içerisinde çaldığı dolarları kemerine sıkıştıran şahıs, iş yerinin güvenlik kameralarına yakalandı.

 

Olay, Atatürk Caddesi Ulu Cami Karşısındaki Abuzer Karataş'a ait kuyumcuda meydana geldi. Sabah iş yerini açıp ve altınları tezgaha yerleştirirken içeriye müşteri girdi. Şahıs dolar almak istediğini söyledi. Kuyumcuya 2500 TL veren ve bu parayla 360 dolar almak istediğini söyledi. Kuyumcu Türk Lirasını alıp kasadan dolar vermek isterken, müşteri kılığındaki hırsız tezgahın üzerinde para sayma makinesinin yanında bulunan bir deste doları gözüne kestirdi.

 

350 BİN TL'Yİ KEMERİNE SIKIŞTIRDI

 

Uygun bir anı bekleyen şahıs saniyeler içerisinde tezgahın üzerindeki 50 bin doları (Yaklaşık 350 bin TL) alarak t-şortunun altından kemerine sıkıştırdı. Çok kısa sürede gerçekleşen hırsızlık olayı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Şahıs, satın aldığı 360 Doları alan şahıs iş yerinden ayrıldı.

 

HER YERDE ARANIYOR

 

İşletme sahibi doların yerinde olmadığını fark edince polise haber verdi. Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri güvenlik kameralarını izleyerek, şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

 

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.