2004 yılında Türkiye güzeli seçilmişti, bir de şimdi bakın

2004 yılında Türkiye güzeli seçilmesinin ardından aynı yıl Sarp İbrahimoğlu ile hayatını birleştirip iki çocuk sahibi olan Nur Gümüşdoğrayan, Türkbükü'nde görüntülendi.

Yaşam Yayın: 12 Ağustos 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 12.08.2019 11:11:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2455 okunma
Google News

Son zamanlarda kimi Türkiye güzelleri ya oyuncu oluyor ya da şarkıcı olma yolunda ilerliyor. Kimileri de kısa bir süre magazin sayfalarını süsledikten sonra yok olup gidiyor. 2004 güzel Nur Gümüşdoğrayan ise kariyerine ev hanımı olarak devam etmek isteyenlerden oldu.

 

Geçtiğimiz günlerde “Şöhret geride kaldı, şimdi bambaşka bir hayatım var. Bir daha podyuma, ekrana dönmem” açıklamasını yapan Gümüşdoğrayan, önceki gün oğlu Yaman ve eşiyle birlikte Türkbükü'nde kameralara yansıdı. Çekirdek ailenin eğlenceli anları dikkatlerden kaçmadı.

 

Peki Nur Gümüşdoğrayan kimdir? Gümüşdoğrayan, 1985 yılında İstanbul‘da doğmuştur. 2004 yılında katıldığı Türkiye güzellik yarışmasında birinci oldu ve Çin‘in Hainan adasındaki Miss World güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil etti.

 

Nur Gümüşdoğrayan bugüne kadar Vural Gökçaylı, Yıldırım Mayruk gibi ünlü modacıların defilelerinde yer aldı. 2011 yılında yapılan “İstanbul Fashion Week” haftasında Nur Gümüşdoğrayan, 4 günde 10 defileye çıktı.

 

Nur Gümüşdoğrayan, Nisan 2013 tarihinde başlayıp Show TV‘de yayınlanan “Ben Burdan Atlarım” yarışmacıları arasında oldu. Nur Gümüşdoğrayan, 27 Nisan 2014 tarihinde işadamı Sarp İbrahimoğlu ile evlendi. Nikah şahitleri Uğurkan Erez oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.