20 gün önce boşanan ünlü oyuncu, rol arkadaşıyla aşkını ilan etti!

20 gün önce 4 yıllık eşi Duygu Kumarki ile tek celsede boşanan oyuncu İsmail Hacıoğlu, evliliğini bitiren kişi olarak gösterilen meslektaşı Merve Çağıran ile aşk yaşadığını ilan etti. Hacıoğlu'nun eski eşinden ise gündemi sarsacak bir paylaşım geldi.

Yaşam Yayın: 10 Ağustos 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 10.08.2020 09:50:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
688 okunma
Google News

Birçok dizide rol alan başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu, yaklaşık 20 gün önce 4 yıllık eşi Duygu Kumarki ile anlaşmalı olarak boşandı. Ünlü oyuncunun evliliğini Çocuk dizisinde partner olduğu Merve Çağıran için bitirdiği ileri sürülmüştü. Hacıoğlu, dün sosyal medya hesabından paylaşım yaparak oyuncuyla aşkını ilan etti. Oyuncunun paylaşımına ilk tepki ise boşandığı eşinden geldi.

 

 

YENİ AŞKTAN İLK FOTOĞRAF

 

Evliliğini bitirmesine neden olarak gösterilen Merve Çağıran ile fotoğrafını paylaşan İsmail Hacıoğlu, "10 üzerinden 12 siyah beyaz" notunu yazdı. İki ünlü oyuncu final yapan Çocuk dizisinden setinde tanışıp arkadaş olmuşlardı.

 

ESKİ EŞTEN MANİDAR PAYLAŞIM

 

Hacıoğlu'nun aşkını ilan etmesinin ardından 20 gün önce boşandığı Duygu Kumarki de sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımlar yaptı. Kumarki, "Çok mesaj alıyorum herkese çok teşekkür ediyorum ama bana neden konuşmadınız demeyin. Benim tarzım değil bulunduğun seviyeden aşağıya bakamıyorum. Dolayısıyla her şey ortaya kendiliğinden çıkar. Allah benim yanımda ilahi adaletini sevdiğim. Arsız güçlü olunca haklı suçlu olurmuş" dedi.

 

Kumarki mahkeme kararıyla eski eşinin soy adını kullanmaya devam edeceğini bunu da kızları Yemin için yaptığını açıkladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.