16 kez tutuklandı, yine de uslanmadı! Profesyonel kılık değiştirme uzmanı

ABD'de ilginç bir hırsız gündem oldu. 26 yaşındaki Dontrell Scott, art arda iki bankayı soydu ve polis tarafından yakalandı. Polis, Scott'ın 2012'den bu yana 16 kez tutuklandığını ve geniş bir suç kaydının olduğunu söyledi.

Dünya Yayın: 11 Kasım 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 11.11.2019 11:03:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1094 okunma
Google News

ABD'nin Georgia eyaletindeki bir banka soyguncusu, kılık değiştirme uzmanlığı sayesinde polisleri yıldırdı. 16 kez tutuklanan 26 yaşındaki Dontrell Scott, her bir tutuklanmasında farklı bir insan gibi kameralara poz verdi. Hırsızlıklarını sırasında kadın gibi giyiniyor, pembe ruj ve sarı peruk takıyor, lensle gözlerinin rengini değiştiriyor, bazen de sakal bırakarak yapıyor.

 

Suçları arasında fuhuş ve 'şartlı tahliyeyi ihlal etme' de bulunan Scott, şimdi banka soygunu yapmaktan yargılanıyor. Scott genellikle kadın kılığına girerek suç işliyor.

 

Bu kez kılık değiştirmedi

 

Bir süre ortadan kaybolan Dontrell Scott, Columbus'ta bir banka soygununda yeniden ortaya çıktı. Ancak bu kez soygun yaparken ne maske takıyordu, ne de kılık değiştirmişti. Scott'ın tüm soygun anı kameralar tarafından kaydedilmişti.

 

 

Dontrell Scott, aynı gün başka bir bankayı daha soydu. Polisin yaptığı açıklamada, Scott'ın araba satın alacağı sırada gözaltına alındığı belirtildi.

 

Scott, araba galerisindeki satıcıya, 'Bu Mercedes'i beğendim. Acelem varken her şeyi alabilirim. Bunu almak için param var' dedi. Satıcı ise yaptığı açıklamada, Scott'ın çıkardığı bir tomar parayı gördüğünde şaşkına uğradığını belirtti.

 

Scott, şimdi 2015 yılında girdiği Russell County hapishanesine yeniden girdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.