13 yaşındaki kıza aşk mektubu yazan 61 yaşındaki sapık tutuklandı

Aydın'ın Didim ilçesinde kırtasiye işleten 61 yaşındaki bir şahıs, 13 yaşındaki kız öğrenciye mektup yazarak tacizde bulundu. Gözaltına alınan şüpheli 'çocuğa cinsel istismar' suçundan tutuklandı. 61 yaşındaki şüphelinin mektupta küçük kıza yönelik, "Bunun imkansız bir aşk olduğunu çok iyi biliyorum" yazdığı belirtildi.

Asayiş Yayın: 22 Ekim 2020 - Perşembe - Güncelleme: 22.10.2020 09:14:37
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
1205 okunma
Google News

Edinilen bilgiye göre, Efeler Mahallesi'nde kırtasiye işleten 61 yaşındaki E.G., 13 yaşındaki bir kız öğrenciye aşk mektubu yazdı. E.G.'nin çocuğa iletmek istediği mektup, kızın ablası tarafından ele geçirildi ve durum polise bildirildi.

 

CİNSEL İSTİSMARDAN TUTUKLANDI

 

13 yaşındaki kız çocuğu ailesiyle birlikte emniyete giderek şikayetçi oldu. E.G. emniyet güçlerince gözaltına alındı. Şahıs, 'çocuğa cinsel istismar' suçlamasıyla sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

MEKTUPTA REZİL İFADELER KULLANMIŞ

 

61 yaşındaki şüphelinin mektupta küçük kıza yönelik, "Bunun imkansız bir aşk olduğunu çok iyi biliyorum" ifadelerini yazdığı ortaya çıktı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.