11 yaşındaki çocuğa çarpan minibüsçüye meydan dayağı! O anlar kamerada

Esenyurt'ta seyir halindeki bir minibüs, aniden yola çıkan 11 yaşındaki çocuğa çarptı. Minibüsün ani fren yapmasına rağmen aracın altında kalan çocuk hastaneye kaldırılırken, minibüs şoförüne kaza nedeniyle çevredekiler tarafından meydan dayağı atıldı. Olay ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Asayiş Yayın: 12 Ekim 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 12.10.2020 10:39:17
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
1195 okunma
Google News

 

Esenyurt'ta dün öğle saatlerinde Esenyurt Atatürk Mahallesi Dağhan Sokakta meydana gelen kazada, sokak üzerinde seyreden minibüsün önüne, 11 yaşındaki Hasan Efe Çetin aniden atladı. Minibüsün ani fren yapmasına rağmen çocuk aracın altında kaldı. Minibüsün altında kalan Çetin'in bacağında kırık meydana gelirken, çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

 

KOLTUĞUNDAN İNDİRİP, MEYDAN DAYAĞI ATTILAR

 

Yaşanan kaza sonrasında çocuğun yaralandığını gören vatandaşlar, minibüs şoförünü darp etmeye kalktı. Minibüsçüyü koltuğundan indiren çevredeki vatandaşların darp girişimini ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerası görüntülerinde, 11 yaşındaki çocuğa minibüsün çarptığı ve çevredeki vatandaşların minibüs şoförüne darp girişimi gözüküyor. Çocuk, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde tedavi altına alınırken, hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Kaza sonucunda minibüs şoförü ise gözaltına alındı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.