100 Rus güzel yarıştı!

RUSYA'da MAXIM Dergisi'nin her yıl düzenlediği güzellik yarışmasının 2019 kazananı belli oldu. Bu senenin güzeli, Rusya'nın Vologda kentinden katılan 26 yaşındaki Viktoriya Tsuranova oldu.

Dünya Yayın: 26 Temmuz 2019 - Cuma - Güncelleme: 26.07.2019 15:17:17
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
2714 okunma
Google News

İngiliz erkek dergisi MAXIM, her yıl düzenlediği güzellik yarışmasının 2019 kazananını açıkladı. Her biri birbirinden güzel olan kadınlar arasından 26 yaşındaki Viktoriya Tsuranova tacın sahibi oldu. 

 

Rusya'nın en güzel kızının seçildiği yarışmada, Viktoriya Tsuranova, 100 kişiyi geride bırakarak tacın sahibi oldu. Viktoriya Tsuranova, Eylül ayında İngiliz erkek dergisinin kapağında yerini alacak.

 

100 güzel rakibini geride bırakan Rus güzel Viktoriya Tsuranova, henüz daha üniversitede öğrenci. 

26 Yaşındaki tescilli güzel, spor ve yoga yapmaktan hoşlanıyor. 

 

Sosyal medyada oldukça aktif olan Tsuronova'nın Instagram'da 112 bin takipçisi bulunuyor.

 

Ayrıca tescilli güzel Viktoriya Tsuranova, sosyal medya hesabı Instagram'ı da oldukça aktif kullanıyor. Günün birçok anından paylaşımda bulunuyor. 

İşte Rus güzelin o paylaşımların birkaç tanesi...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.