SON DAKİKA
Hava Durumu

Marmarabirlik görevi kötüye kullanma iddialarıyla çalkalanıyor

Marmarabirlik bir taraftan yeni Başkan Ali Yıldız ve yönetiminin şeffaflık, katılımcı ilkeleriyle yeniden revize sürecini yaşarken, diğer taraftan eski başkanla ilgili olarak usulsüzlük iddialarıyla çalkalanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2025 21:14
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2025 21:14
Kaynak: Haber Merkezi
www.ritimhaber.com
Marmarabirlik  görevi kötüye kullanma iddialarıyla çalkalanıyor

Türkiye'nin 28 bin ortaklı en büyük zeytin kooperatif birliklerinden biri olan Marmarabirlik'te yeni Başkan Ali Yıldız  2026 yılı ihracat hedefi ni 50 milyar dolara çıkartmak için kuruma yeniden yapılandırma sürecini yaşatırken, diğer taraftan devrik başkanla ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Gazeteci Okan Tuna'nın Koza 24'te kaleme aldığı köşesinde, devrik başkanla ilgili görevi kötüye kullandığına dair çarpıcı iddialar dile getirildi.

İşte o yazıya dair Gazeteci Cennet Cankılıç'ın  değerlendirmeleri:

https://www.ritimhaber.com/yazarlar/cennet-yuzer-cankilic/marmarabirlikte-eger-bu-iddialar-dogruysa-803

Marmarabirlik bir taraftan yeni Başkan Ali Yıldız ve yönetiminin şeffaflık, katılımcı ilkeleriyle yeniden revize sürecini yaşarken, diğer taraftan eski başkanla ilgili olarak usulsüzlük iddialarıyla çalkalanıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.