SON DAKİKA
Hava Durumu

Oktay: "10 yıldaki en yüksek büyemedeyiz"

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2022 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2022 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
www.ritimhaber.com
Oktay: "10 yıldaki en yüksek büyemedeyiz"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye ekonomisinin 2021de yüzde 11lik büyüme oranıyla son 10 yıldaki en yüksek büyüme seviyesine ulaştığını söyledi.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Ekonomimiz 2021de yüzde 11 büyüme oranı ile son 10 yıldaki en yüksek büyüme seviyesine ulaştı. Çeyreklik bazda ise yüzde 9,1 büyüme ile şu anda G20 ülkeleri arasında en yüksek büyüme" dedi.

Oktay paylaşımında, "Çeyreklik bazda ise yüzde 9,1 büyüme ile şu anda G20 ülkeleri arasında en yüksek büyüme. İhracat ve sanayi üretimimizin öncülüğünde yakalanan bu başarıda emeği geçen tüm kesimleri tebrik ediyorum. Ekonomimizin sağlam temeller üzerinde yükselmesine yönelik çalışmalarımız ara vermeksizin devam edecek" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.