SON DAKİKA
Hava Durumu

Kabinenin ana gündemi yine Rusya-Ukrayna

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2022 09:30
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2022 09:30
Kaynak: Haber Merkezi
www.ritimhaber.com
Kabinenin ana gündemi yine Rusya-Ukrayna

İki haftalık aranın ardından yapılacak Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının bugünkü gündeminde yine Rusya-Ukrayna savaşındaki son durum ele alınacak.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün saat 15.00te Beştepede toplanıyor.

Kabinenin öncelikli gündemi yine Ukrayna olacak. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta gerçekleşen Olağanüstü NATO Liderler Zirvesinin yansımaları görüşülecek.

Türk vatandaşlarının Ukraynadan tahliye süreci ve bölgeye yönelik insani yardımlarla ilgili değerlendirme de yapılacak.

Kabine Toplantısının gündeminde öne çıkacak başlıklardan bir diğeri de ekonomi olacak.

Fahiş fiyatların önlenmesi ve enflasyon ile mücadele konularında atılacak adımlar hakkında görüş alışverişinde bulunulacak.

Yaklaşan Ramazan ayı dolayısıyla temel gıda maddelerine erişimde sorun yaşanmaması için alınacak tedbirler değerlendirilecek.

Toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğanın Millete Sesleniş konuşması yapması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.