SON DAKİKA
Hava Durumu

İzmir Bergama’da ‘Serbest Bölge’ heyecanı

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2021 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2021 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
www.ritimhaber.com
İzmir Bergama’da ‘Serbest Bölge’ heyecanı

İzmirde Bergama’nın gündemi Ankara’dan gelen haber ile 20 bin kişinin istihdam edileceği Serbest Bölge oldu.

İZMİR (İGFA) - Bergamanın öncelikleri arasında bulunan işsizliğin önüne geçmek için çalışmaları sürdürülen Batı Anadolu Serbest Bölgesi (BASBAŞ) için Ankara’da önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Batı Anadolu Serbest Bölgesi ile Bergama’da işsizliği sorun olmaktan çıkaracağız” dedi.

Ankara’da Ticaret Bakanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli,  Ege Serbest Bölge Kurucusu ve İşleticisi A.Ş. (ESBAŞ) Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Faruk Güler katıldı. Toplantıda bugüne kadar yapılan çalışmalar ele alındı.

Aşağıkırıklar Mahallesi’nde kurulacak olan Batı Anadolu Serbest Bölgesi’nde 20 bin kişinin istihdam edileceğini söyleyen Belediye Başkanı Hakan Koştu, . BASBAŞ ile sadece Bergama’mız değil Bakırçay Bölgesi’nde işsizliğin önüne geçeceklerini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.