SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğanı kınayan Kılıçdaroğlu: "Saat 21de konuşacaklarımız var"

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2022 18:30
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2022 18:30
Kaynak: Haber Merkezi
www.ritimhaber.com
Erdoğanı kınayan Kılıçdaroğlu: "Saat 21de konuşacaklarımız var"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın Trabzondaki toplu açılış töreninde sahneye çıkarttığı bir çocuk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için "hain" dedi. CHP Genel Merkezi ise olayla ilgili olarak Erdoğanı kınadı.

ANKARA (İGFA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kamuyouna çağrıda bulunarak, "Lütfen küçük çocuğumuzla ilgili haberi paylaşmayın, kötü söz söylemeyin" dedi.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "O daha çok küçük. Ayrıca tüm örgütlerimizden istirhamımdır, duygularımıza yenilmeden, çocuk pedagojisi ne diyorsa ona uyun!" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, "Bu akşam saat 21.00’de, Sarayın bana atadığı trollerimi ve ayrıca, Türkiye’nin tüm trollerini davet ediyorum. Konuşacaklarımız var Sevgili halkım, siz de gelin şahit olun. Burada buluşmak üzere" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğanın Trabzonda toplu açılış töreninde yaptığı konuşmasının ardından bakanlarla birlikte temsili bir kurdele kesme töreni gerçekleştirmişti. Bu esnada Cumhurbaşkanı, izleyiciler arasında yer alan bir çocuğun sahneye çıkarılmasını istedi. Görevlilierin yardımıyla sahneye çıkarılan çocuk bir süre Erdoğana sarıldı ve ardından da kalabalığa doğru konuşmaya başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğanın uzattığı mikrofunu, "Mikrofonu verin" diyerek alan çocuk, "Arkadaşlar, Bay Kemal, Cumhurbaşkanı amcamın karşısında kim? O adam hain, hain" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.