SON DAKİKA
Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "2023 Haziranı bizim için önemli bir sınav"

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2022 20:30
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2022 20:30
Kaynak: Haber Merkezi
www.ritimhaber.com
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "2023 Haziranı bizim için önemli bir sınav"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Sinop İl Başkanlığı Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun araması üzerine telefonla bağlanarak, 2023 Haziranının kendileri için çok önemli bir sınav olduğunu söyledi.

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylunun araması üzerine Sinoptaki partililere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinop’u kendisinin de çok özlediğini vurgulayarak önemli mesajlar verdi.

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, 2023 Haziranının çok önemli bir sınav olduğuna işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2023 Haziran bizim çok önemli bir sınav. Bu sınavı Sinop’ta bugüne kadar gerçekleşen seçimlerin çok daha üstünde, bir hazırlıkla gerçekleştirecek ve Sinop’ta özellikle bu ana muhalefete artık bugüne kadar yakaladığı imkânları vermeyeceğinize inanıyorum. Sinop’a zaten bugüne kadar ana muhalefetin belediyelerin vermiş olduğu en ufak bir hizmet yok. Ne hizmet verilmişse bugüne kadar AK Parti iktidarı olarak bizler verdik. Bundan sonra da vermeye devam edeceğiz" dedi.

"Yaparsa AK Parti yapar. Başarırsa AK Parti başarır" diyen Erdoğan, "Bugüne kadar nasıl bu hizmetleri başardıysak bundan sonra da yine bu hizmetleri AK Parti olarak bizler başaracağız. Hep birlikte el ele vererek ana kademe olarak, kadın kolları, gençlik kolları olarak daha çok gayret daha çok çalışarak inşallah bu işi başaracağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.