Bursa'da inşaat şantiyesinde vinç devrildi

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde toplu konut inşaatının şantiyesinde vinç devrilmesi sonucu meydana gelen iş kazasında 1 kişi yaralandı.

Bursa Yayın: 25 May 2023 - Thursday - Güncelleme: 25.05.2023 14:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 32 sn.
152 okunma
Google News

Olay, Mustafakemalpaşa Lalaşahin Mahallesi’nde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz yıl Ekim ayında Lalaşahin Mahallesi’nde başlayan 683 konutluk toplu konut inşaatının içinde kurulu bir vinç, çalışma esnasında halatının kopması sonucu devrildi. Temele yuvarlanan vincin operatörü, sıkıştığı yerden itfaiye ve sağlık ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı. Çalışma sahasında başka işçilerin olmaması muhtemel bir faciayı önlerken, yaralı vinç operatörü Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.