SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa’da 17. Başöğretmen Atatürk Kros Yarışı heyecanı

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Uludağ Rotary Kulübü’nün Erdem Saker Botanik Parkı’nda düzenlediği yarışta 257 sporcu ter döktü.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2025 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2025 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
www.ritimhaber.com
Bursa’da 17. Başöğretmen Atatürk Kros Yarışı heyecanı

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Uludağ Rotary Kulübü iş birliğiyle düzenlenen 17. Başöğretmen Atatürk Kros Yarışması, Erdem Saker Botanik Parkı’nda yapıldı. 257 sporcunun katıldığı ve izleyicilerle beraber 500 kişinin yer aldığı yarış, ‘Küçük kızlar, küçük erkekler, yıldız kızlar, yıldız erkekler, genç kadınlar ve genç erkekler’ olmak üzere 6 farklı kategoride düzenlendi.

Renkli görüntülerin yaşandığı yarışlarda, sporcular birinci olabilmek için kıyasıya mücadele etti. Zorlu mücadelenin sonunda kategorilerde ilk 3’e giren sporculara bisiklet hediye edilirken, yine kategorilerde birinci olanlara 8 bin TL, ikinci olanlara 6 bin TL, üçüncü olanlara 4 bin TL para ödülü verildi. Ayrıca yarışmaya katılan sporcular arasında yapılan çekiliş sonucu 35 çocuğa spor mağazası hediye çeki verildi.



Bu yarışmaların 17 yıldan bu yana devam ettiğini belirten Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yıldız, çocukların spor yapmalarının çok anlamlı olduğunu söyleyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.