SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da damat dehşeti: Kayınbabasını öldürdü

Bursa’da kayınpederi ile kayınbiraderine silahlı saldırı düzenleyen damadın, 5 yıl önce yaşanan bir tartışmanın kinini taşıdığı ortaya çıktı. Saldırıda kayınpeder hayatını kaybederken, şüpheli damadın yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2026 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2026 15:40
Kaynak: İHA
Bursa'da damat dehşeti: Kayınbabasını öldürdü

Olay, Bursa’nın İnegöl ilçesi Kemalpaşa Mahallesi Hacı Süleyman Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, damat Adem Ü. husumetli olduğu kayınbabası Ahmet K. (68) ve kayınbiraderi Halil Can K. (35) ile karşı karşıya geldi. Belindeki silahı çeken damat, kurşun yağdırdı.

Damadın tabancasından çıkan mermiler kayınbabasının karnına, kayınbiraderinin ise sol bacağına isabet etti. Mermiler ayrıca, iş yerlerine ve araçlara da isabet etti. Şüpheli koşarak kaçarken, yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan kayınbaba, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, damadın 5 sene önceki olay sebebiyle kurşun yağdırdığı ortaya çıktı.


Adem Ü.'nün, 5 sene önce kanser nedeniyle vefat eden eşi Türkan Ü.'nün mevlit merasimine yakınlarını çağırmadığını iddia ettiği kayınbabasıyla tartışma sonucu olayın yaşandığı öğrenildi.
Polis kaçan damadı arıyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.