Ankara merkezli 7 ilde FETÖ operasyonu: 33 gözaltı

Ankara merkezli 7 ilde FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Deniz Kuvvetleri Komutanlığına yönelik ‘mahrem hizmetler’ olarak adlandırılan yapılanmasına ilişkin düzenlenen operasyonda 40 şüpheliden 33’ü yakalanarak gözaltına alındı.

Yayın: 05 Mart 2021 - Cuma - Güncelleme: 05.03.2021 12:21:40
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
846 okunma
Google News

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Şube Müdürlüğü tarafından Ankara merkezli 7 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyon ile terör örgütü FETÖ/PDY’nin Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı mahrem yapılanmasında faaliyet gösterdiği tespit edilen 40 kişiden 33'ü yakalanarak gözaltına alındı. Mahrem imamlarla büfe, ankesör ve sabit hatlardan irtibat kurdukları tespit edilen 9’u subay/astsubay, 30’u daha önce ilişiği kesilmiş askeri öğrenci ile 1’i askeri öğrenci sorumlusu ‘mahrem imam’ olmak üzere 40 şüpheliden 33’ü yakalandı.

 

Firari 7 şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalara ise devam edildiği bildirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.