Milli Piyango'da 800 milyon TL’lik büyük ikramiye İstanbul ve Konya’ya çıktı

Milli Piyango’nun yılbaşı özel çekilişinde 800 milyon TL’lik büyük ikramiye, 3 çeyrek bilete isabet etti. Şanslı biletler İstanbul’un Esenyurt ve Ümraniye ile Konya’nın Akşehir ilçelerinde satıldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2026 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2026 11:52
www.ritimhaber.com

Milli Piyango’nun 2026 yılı yılbaşı özel çekilişi tamamlandı ve büyük ikramiye olan 800 milyon TL, hayalini kuran şanslıların oldu. Çekilişte büyük ikramiye, 3 çeyrek bilete isabet etti. Kazanan bilet numarası ise 3,0,3,1,3,8,5 olarak açıklandı.

Şanslı iller de belli oldu: 2 çeyrek bilet İstanbul’dan, biri ise Konya’dan çıktı. İstanbul’da Esenyurt ve Ümraniye’de satılan biletler büyük ikramiyeyi kazandırırken, Konya’da Akşehir şanslı ilçe oldu.

Milli Piyango çekilişi, 31 Aralık’ta saat 18.30’da başladı ve amorti ile büyük ikramiyenin belirlenmesiyle sona erdi. Bu yıl dağıtılan toplam ikramiye miktarı ise 4 milyar TL olarak açıklandı.

Bilet sahipleri, sonuçlarını www.millipiyangoonline.com adresi üzerinden kolaylıkla sorgulayabiliyor.