Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Aydın Saldız, Bursa Şehir Hastanesi’nde 2025’in son ve 2026’nın ilk bebeklerini ailesiyle birlikte ziyaret ederek, bebeklere altın taktı ve ailelere çiçek ile hediye seti verdi.
Haber Giriş Tarihi: 01.01.2026 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2026 15:11
Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Aydın Saldız, Bursa Şehir Hastanesi’nde 2025’in son, yeni yılın ise ilk doğan bebeklerini ziyaret edip, ailelerin sevincine ortak oldu.
Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Aydın Saldız, 2025'in son ve 2026’nın ilk ziyaretini Bursa Şehir Hastanesi’ne yaptı. Başkanvekili Saldız, beraberindekilerle birlikte hastane personeline çiçek ve çeşitli hediyeler verdi. Başkanvekili Saldız, bebekleri 2025 yılının doğan son bebeği olarak kayıtlara geçen Kader ve Deniz Kaplanoğlu çiftini ziyaret etti. Çocuklarına Manolya ismini veren Kaplanoğlu çiftine çiçek ve bebek seti hediye edilirken, Saldız minik bebeğe de altın taktı.
Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Saldız, daha sonra 2026’nın ilk bebeğini de ziyaret etti. Ebru ve Gökhan Çiçek çifti, Damla ismini verdikleri bebeklerinin sevincini Başkanvekili Saldız ve beraberindekilerle birlikte yaşadı. Çiçek çiftine de çiçek ve bebek seti takdim edilirken, Başkanvekili Saldız minik bebeğe altın taktı.
Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Aydın Saldız, “2025’in son dakikalarında Bursa Şehir Hastanesi’nde sağlık personelini, yılın son bebeğini ve 2026’nın ilk bebeğini ziyaret ettik. Allah onlara uzun ömürler versin. Sağlık emekçilerimize teşekkür ediyorum. Kentimize de kazasız, belasız, mutlu ve huzurlu bir yeni yıl diliyorum. Herkesin yeni yılı kutlu olsun” dedi.