Alinur Aktaş’tan Bursaspor’a destek

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Süper Lig’e yükselme mücadelesi veren Bursaspor’a olan desteklerine devam edeceğini açıkladı.

Yayın: 08 Ağustos 2021 - Pazar - Güncelleme: 08.08.2021 15:30:11
Editör -
Okuma Süresi: 26 sn.
667 okunma
Google News

Ekonomik anlamda yaşadığı sıkıntıları aşma yolunda büyük mücadele veren Bursaspor’a bir destek de Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’tan geldi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Aktaş, ‘Vakit Bursaspor vakti’ derken, kişisel hataların bedelinin asla Bursaspor’a ödettirilemeyeceğini söylerken, “ Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şehrimizin en önemli değerlerinden Bursaspor’umuzun yanındayız” diye konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.